LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Friday, March 26, 2010 | 6:37 AM | 0 BlackWhite

HUH??

X sangka aku akn dpt SMS KB gak.. urgh..toooo excited gler.!! tapi have 2 berpsh ngan kengkwn..huhu..sedey gler.x per la,nanti aku msj ngan depa lah.tapi,ketaq tu x yah abak la..ni aku fedup gler ngan pompuan ni.hari 2,aku TERbawak fon aku g asrama..mula2 2 sms sakan lah.tapi tibe2 battery low.so,dgn very2 brbsr aty , aku bg fon aku kat pompuan ni 4 cmpan.aku suwuh dier bwk esok (Sabtu)

but,x sangka aku dpt twrn g SMS..so,I need 2day lah coz aku kuar skola ngan hostel ari ni.n aku suwuh dia amik fon aku yg enth ade kat ner.aku suwuh dier dtg blek skolh 4 give me fon aku..but,dier dtg lambt n I slip my fon.xpela..nnti aku suwuh diorg pas kat Syasya n then mak Dina.

weh,aku need 2 brpisah ngan senior aspura yg ensem2 tuh.huhu..but td kan 4 the 1st time in my life,aku ckp ngan senior f0rm 5 yh plg2 ensem..wey,shok tuu.n 4 the closure ,aku nak say yg aku rindu sgt2 dkt Syira,Alyah,Anhar,(senior)= abg Ariff , Syahril (kot..) ,Albino(bkn name yg sbnr),Adha ngan Hamzar..haa,aku ckp ngan Hamzar gak..huh,apsal wak2 last day bru ley ckp? xpe2 msti kat my 'new school' I will meet more handsome boys than them . haha..oklah daaa.luv u




Older Post | Newer Post