LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
when the holiday come again :)
Sunday, May 29, 2011 | 6:47 AM | 0 BlackWhite
yaa,as what we know ,kita akan cuti 4 2 minggu n YES!cuti ni aku dah rncang macam3 untuk dbuat(yeke?) ahakzz..okeyh,td aku balek umah tok belah mak aku n guess what?! 4 the first time aku blajaq goreng ikan,wakaka.aku tau hampa mesti kata aku troks sgt coz bru nk blajaq.eventhough,umur dah 14,tp baru try,ish3... :(


amacam,apa bran??


bhahaha,awat aku kutuk diri aku sndiri ek? rrr,wateve laa..
ada aku kesah? *dushh , what the ...................
tp,time mmsk tu,adala kena mrh ngan mak aku.apalaa,dah besaq pnjg nk msk pon takut,cuba tgk anak org tu,org ni..suma dah pndai masak.kalo mcm ni mcm mn nak kawen,anak suami nk mkn apa?? pasir?HAHA,sorila mak.bukannya papa pon.cuma tak0wt minyk trprcik.ngee~brtuah punya budak...

anyway,ta tau pasepa,aku SYUKAA gila kowt kutuk sekoq budk ni.arghhh,bnci gla gabaii!
aku tau la hg ada pgkat,so x pyh la wat shok..wadefish btoi laa.agaga~
errr,jeles yg TERsgt bila tgk blog org len yg lawa2,uih cun siot lah.tp,aku.... ngee~~
tapa,aku tau x lawa.huhu,nk wat camana lg,ak bukannya pndai IT sgt pown. :p
aiseyhh,bila la aku bole p umah izzah? sgt3 rindu sama dya lorh! miss WADIA soooo much! <3<3 banyak gilewr bnda nk crita,wakaka!
tatau knapa,tp cuti ni mmg seriously aku mkn gilaa banyak.pagi,nasi lemak,roti canai,kueh tgh hari,sate kering,asam,biskut.ptg,coklat,roti n etc..gilerr bnyk mak aih! so,jgn nanges o wateve kalo lps ni brt bdn mngkt! salah sndiri jugak kn? sapa suruh mkn mcm x mkn setaun..
okok,my fault,my fault. psstt,saya rindu dyaa.......(wey,gediknya) kah kah

okeyh,c u next time.tata! :D
p/s: dr tadi dok senyum memanjang.HAHA




Older Post | Newer Post