LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
hidup mau GEMPAK!
Monday, June 6, 2011 | 10:35 PM | 0 BlackWhite
ello!
grrr,lamanya x tulis.wahh,rinduuuu sgt2 tau!e'eh,nk tau npa aku lame gileerr x tulis.well,i get new home.oh,i mean new decoration at my home laa.mak aku 'melabur' smpai about 5 ribu coz nk cantekkan umah aku yg aku rasa da mmg elok,sedap mata mmndh*erkkk.hurmm,mak aku wat syiling baru siap ada corak bunga gitu,lmpu baru,kipas baru.psss,kipas +mbh lg satu.wohoo,mesti lepas ni sejuk bediiy,kan?org yg wat syiling 2 suma cina,4 org.and time depa wat keja,depa separuh bogel.wakaka,msti pikiaq lain ni.HAHA,memain jala.depa just bukak baju .aku dok usha depa wat qeja.but,tetiba TERusha body,ngeh3~putih kowt,dahla kurus.wow,sexy bebeyh!!!ceyh,gediksszz sungguh..lerr,lek r seminnit ja.aku ni baek,tadak usha2 aih*apakah

hari tu aku p kluar ngan family.ntah kami kluar x rncg pown nk p mana.mak aku suggest p Landmark uh,but aku bangkang sbb da boring p sana.sooo,kami suma pakat p Tesco Kulim yg baru bukak tu.kira aku nk rasmi la ni :) . actually,kami ta bli papa pon.just usha2 ja.tp,first2 tu masuk sat kdai 'game' khas untuk knk2.tp,aku rasa dwsa mcm aku*cewahh bole masok gak.adek aku ni rugi gilaa kot sbb x masuk 1 tmpat ni,dahla free,ish3...then,baru start 'shopping' and kami just bli mknn.sumpah,suma mknn sahaja,hehe,bagoih betoi laa. and then ,aku p tmpt jual henpon ,tv n etc.aku p usha la tmpt fon2 uh.n aku nmpak ada iphone,blackberry n others.tp,tu x mnaikkan nafsu aku.then,mata aku terdmpar dkt 1 bnda ni yg dah lamaaa aku tringin nk tgk ,guna.guess what? okey,ia adalah GALAXY TAB!(ala2 ipad uh)
Wow,ilovethissomuch lah! aku tgk sekeliling..tadak trtulis'dilarang sentuh/hanya untuk dilihat' pon.soo,well aku ni kan nakaii sikit.so,aku pon p dok tekan2.touch screen tuu.aku bukak CRnya lmn web la,youtube laa(super junior) .syiokk gila siot ah!yeah,akhirnyaa..kini pasti.but then,mak aku nk blah da.so,aku pon TERPAKSA blah.huhu,babai my GT,c u next time.jgn rindu aku au :(

and and smalam aku p umah by bestie.Zahratul Amani!mak aku hantaq aku p umah dya time awai2 pg dlm pukul 7 like that r.seriously mmg aku enjoy gilaa.kami dok p mengembara dgn naik basikal aton.well,ayah dya kan kaya ngan beskal.p la dok meronda kat to' bedu uh.then,naik jmbtn n blablabla.pastu adala 3 ekoq beruk trlps dr mana tau dok'peewit' lah.ada sekoq 2 dok 'eheeeem,eheemm'.aku rasa la ni msti kes skt tkk nih.dhla lama,pnjag lak tu.soe r,aku tadak stok strespil.hehe.mmg best gabai lah.huhu,bila la nk p umah Izzah lak??
k,bye :p


Older Post | Newer Post