LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
come idea, I NEED YOU
Saturday, July 9, 2011 | 1:41 AM | 0 BlackWhite


hai sayangg

lama sungguh kan aku x tulis.mana x lamanya,baru smlm balek slps sebulan di syurga kawan*asrama.rindunya kat Aton,Izzah,CR n so on.actually,spttnya lani,aku kna wat folio pj.but,sbb grm sgt nk tulis so say 'bye' for a while kat wikipedia,microsoft word,hehe.baguihh punya budk.lapaq sungguhla,plis i need stok cekelat! pkah ada belungguk tp dya x bg kat aku pon..oh ok,mmg la dya bg but 1 jaa?! kede sungguh adek aku sorg neyh.blurr~mnggu dpn da PAI,n OMG awat aku 1 kumpuln ngan Ammar?tadak org len dah ka selain dya.kalo diberi pilihn nk pilih PAAN-chan! even mulut dya sebijik mcm bertih jagung but aku selesa ngan dya.ha laa,budak-budak!(paan,jgn angry2 yaa).ari tu sblum blk umah,k.fatin bg ckit ceramah kat aku dlm dorm.siap kat tmpt strategik lagi.tau kat mana? yea,kat dpn pintu dorm and semua yg lalu lalang boleh dangaq..oh,ada aku kesah? lgpon tima tu aku komfem thp mati tadak sesapa terghingin nk dgq coz time 2 pkl about 12 mlm.hehe,aku 'krbnkn' ckit wk2 tidoq aku.

kami dok disscus pasai mslh aku.and main point dya adalah how 2 atasi masalah aku yg sgn ckp ngan laki.what? org yg kenai aku msti plik.especially yg 1 kls ngan aku.depa suma msti pakat x prcaya kat aku.but that the TRUTH laa.sumpah,aku mmg sgn nk ckp ngan bdk laki*except the kid one like Paan,Amani n the gang.k.fatin tanya aku pasepa nak malu.bukannya depa nk wat papa pown kat aku.hurmm,aku pon x tau.so,k.fatin pon give some crmh kat aku.esoknya,aku try praktikkan.cabarannya,aku kna tegoq izzat hazzim but aku kalah.yea,I'MMA A LOSER!tp,hell ya,ada la gak improvement. XD *shokshok

argh!teringat kat BEAST.agaknya,depa teringat kat aku x? serious,sukaa gila lagu depa such as Shock and latest one Fiction.feel free,usha laa! taktau bila aku start mint Korea neyh but what can I say..oh man,they're HOT,bebeyh! sumanya come-come n cuncun belaka.kalah org melayu(mmg kalah pon..) .nakchatdengandya! alaa,bajet aku brani nk chat.kira kat skolah pon,bila jumpak diam jaa mcm tikus.ni,nk chat.ceyhh,jgn harapla weyy unless in dream :( sedeyhnyaa..sobsob.N,aku syg hg tp awat hg lyn mcm ni kat aku.aku slalu p dorm hg,konon nk curik hati hg.aku bg mcm2 kat hg walaupon hg x penah bg papa kat aku.aku layan hg elok2 even hati aku terluka.tapi hg....ok,aku x leyh paksa hg.*it is SHE,yea!

makk,kempunan nk mkn beger.huhu,x dpt bgr KFC,beger Tmn Mahsuri pon jadilaa.p la belii,kalo dak cek masuk dlm batu belah batu terkatup (hahh??!) aigoo,ketagih dah ni nk mkn..fuhfuh,thn nafsu.oh otak,jgnla teringat kat dya
he's one of them.damn,what's wrong with my brain? oh peh-liss.curik drpd fb dya.hehe,sorry kawan


Older Post | Newer Post