LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Friday, August 5, 2011 | 10:43 PM | 0 BlackWhite

I'MMA BAD GIRL?

ya,aku rasa tula aku.tau x,exam aku isnin but aku still mau relax dulu,chill bebs! arh,what the _ _ _ _(sila smbung) .sireyes aku mmg gila btoi.td about like pukul 12,aku bukak buku SEJ and pukul 1,tutup.oh,please tell me why i'm soo lazy! kalo bab2 fb,blog,games mmg no satu..aiyark pa nak jadi kat aku neyh? nk cita ni,aku rasa lps ni mmg tamau amek gambaq aku dah la.cukop r amek gmbq org sbb...gmbaq aku hodohh,huhu,ni rasa nak nanges nih.bila aku tgk gambaq2 aku balek,suma tak lawa..suma x jadi.tdg cam pa g :( .tudung...hurmm tau x tudung aku akn bg efek kat aku.nk tau camna? okey,ktkn hr ni kat skolh tdg aku cam ngekngok ja,aku akan jd serabai,tgn ashik nk pgg tdg ,muka msm kalah cuka kat kdai makcik aku,emosi x mnntu*cehh,buat bnda gila..ha la bila tdg aku mcm x jadi,aku dpt rasa kot even ta tgk cermin.feel gituu..ehemm

aku tak tau pasepa skunk aku cam berubah.kalo dulu aku stail mcm gila2,x kesah sgt pasai surrounding(ejaan??),tp la,mcm..mcm..mcm mn nk ckp tau.aku rasa mcm aku ni sensitif.sng terasa even bnda tu kecik ja.haa,one more yg aku x suka psai aku..my big mouth!aku mcm suka dok kutuk org even aku cuba untuk ktkn TIDAKK and yg 1 aku ta phm.awat time aku ktk org,derek kantoii ja? btoi,contohnya aku ada kt kat sorg bdk junior ni..aku kt dya x lw mn pon dan aku saja2 ja ckp sbb dya mcm besa-besa ja.sumph x brniat nk kata dya hudoh but then dya tau aku kata camtu kat dya.what hell is going?pastu rmai bdk junior mcm tak suka ja kat aku.ok,find mmg slh aku ckp mcm tu but pada la weii.ah,malaih nk pikiaq..yg aku tau bukak skola ni,aku nk minta maaf kat dya and trgkan the truth..

amoihh,emonya aku.hehe :DD k,bye


Older Post | Newer Post