LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
ini raya apa macamm?
Saturday, August 20, 2011 | 8:25 PM | 0 BlackWhite
hye gegehgegeh sekalian,

sumpah x sabaq nk tunggu raya,haha (actually x sbq nk tayang baju baru :D) and aku dpt predict raya 1st ney msti raya kat umah Toknab aku yg blh mak aku.even aku tak suka tp bila pikiaq2 balek kesian kot kat tok aku maw raya sensaorang.ha la,tok aku pok selama ni sunyii ja dok umah,LONELY okey! lainla Toksenah,sepupu,ank sedara,pakcik makcik belungguk smpai x terkira.takpa r asalkn raya ni suma maw hepi jaa kan? weii,aku tak phm la ngan mmt ney http://www.facebook.com/akim45?ref=ts. tp dya x habes habes ckp suka aku,mintk relationship laa.and aku x tau dya sireyes ka tak.lainla kalo aku rpt ngan dya.but then tetiba ja smlm tyme kmi chat dya kata dya ska aku. huh,bajet aku caya ka? unless la aku lawa,boleh aku prsn ckit.tp, the fact is NOT! yea,aku ni x lawa mn ponn,so aku konklusikan yg dya just memain and maybe nk kacaw aku.i'm not type of the gurl that easily trust man la weyh,silap org uke!?

hurmm,tetiba aku teringat 1 peristiwa yg memalukan+ mengaibkan ckit2..hahaha,maw gelak besar r kalo crita neyh.hurmm,alkisah nya mcm ni ni,satu hari tu, aku n kengkawan(bdk kls Jepun) g Pesta Bon Odori *ala ala pesta Jepun gituu* juai mknn,sushi,cndramata from Jepun.ni nk gtau ni tyme aku nk p sana ,kan dkt island so kmi amek feri laa.kan kmi suma naik bas,so kmi jln kki je la naik feri coz kalo lalu jmbt ,mmg sesak r .since yg ni first tyme aku jln kakink naik feri (sblom ni naik keta jaa) so aku pon jln..well,cm biasa.and then kmi kna byq rm 1.50 sblom naik feri.lps kita masukkan duet kat bnda alah pa tah,kita just tolak ja plg pghdg untuk jln masuk but aku ingt yg 2 automatic.so,lps aku buh duet,aku punya tunggu la,bila dya nk pusing ney.tp,tak pusing2 gak.aku punya la dok ketaq ni.haha,depa suma pakat glk kat aku.rupa2nya aku kna tolak sndiri menatg tuwh not automatik laa.gilaa punya malu la and Abu Eahsan rakam plak,adoiyaa and yg bestnya Ammar nmpk siap glk cukopp.sng ckp suma org nmpk r.MALUUUUU,DAMN!sensei ckp 'apala bnda tu pon tatau,x prnh naik ka?' haha,gilagilagila btol.2 la otodok sgt* otodok= kuno . pas 2 kmi pown smpai la sana.tau tak kmi bli mknn smpai RM 90.00.haha,msti x caya kan.ha la sushi saja dkot rm6 .mahaii kot.tapala,skali skala.haha.k,bye nk brkms balek syurga (asrama) :p


p/s izzah: haha,dh dpt lupkn ammar- 80 % .dina okey jaa.weyh,sc aku mmg slalu hancuss.lagu mn hg boleh score wey,share ckit..aiiii



Older Post | Newer Post