LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
burpp :0
Friday, September 30, 2011 | 10:08 PM | 0 BlackWhite
lulululuu..

grrr,awat la dok gaduh ngan Sarah lagii?? k,find salah aku ka? maybe ada samting yg aku wat slh but plis then tell me derr.bajet aku tau aku watpa.masaammm ja ngan aku.tp,still la ada respond.sikitt...hurm takpa la,bukak skolah ni AKU minx maaf laa.


aku baru ja habes download lagu(actuall stgi nk boh lagu lagii,but to prevent mak aku mrh aku,aku REHTKN sat laptop ni) sati, aku nk sumbt banyakkk-bnyk lagu lam mp3 aku.biaq meletopp.HAHA,nnti aku gak yg nanges. dok gilee korea ni,layannn .tp nk tunggu dya loading,hanya tuhan ja yg tau.saboo je la.meh meh nk rekomen lgu pa yg best.yg aku dok GILA ni-tonight(bigbang),0330(ukiss),hands up (2pm) dah belambak-lambak lg la.kalo nk tunggu aku list alamatnya mcm menunggu angelina jolie mai malaysia la gamaknya.

okey,talking bout , aku taktautau pasepa aku payah gila nk lupakan dya.tp aku akan trus mencuba dan cuba dann cuuubaa. ____,err,image ni ada kesilapan sikitt.kan..kan..aku rasa dya tau aku suka dya..*mmg dya tau ponn.tp awat dya dokwat aku shok sendiri tauu.blah r wei,takyah r memainkan perasaan wanita teraniaya mcm aku *cewahh.sapala aku kan,tak sedaq parasit kat muka belambak,takpadan ngan umuq dah gatai gatai.(ayat pasrah) HAHA,kwn aku kata aku suka wat ayt pasrah.hoho,dem sorii.
k r.chow lu daadaa


Older Post | Newer Post