LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
saya tadak idea
Friday, September 2, 2011 | 11:56 PM | 0 BlackWhite

sangat bosan sangat boring sangapp eh,silap ..sangat taktau nk buat apa..arh,awat la raya taon ni cam tadak papa.bosan nak mampos. senang crita x best langsongg.dahla duet raya dpt ckit jaa..100 x smpai.ada budk ni gtau aku dpt 300 inggit la, 200 laa.tudiaa haih apa depa buat.? dok tawaf 1 penang ka.ceit,budak budak zaman la ni laa..hurmm,taon ni aku pkai selendang .entah sapa yg rasuk aku taktau smpai aku ni dok terhegeh hegeh suruh mak aku bli.tp,ceh aku pkai skali 2 je la.tyme 1sd raya kat rumah sorg pakcik ni.pastu aku pakai tdg arini jaa sbb maluu.ha la aku mana gheti pkai..main belit belit ja.pastu aku rasa serabut aku x pkai dah..tp,aku dah taula sikit2 cara nk pkai,bukannya apa aku tgk org pkai selendang nmpak STAIL and aku bukannya nak melawa*yaka..

1 benda yg aku plh malas,takot nk balek kg. adalag bila sepupu aku mcm x geng sgt ngan aku.lain r tyme kcik,kmi rapatt gila.actually aku ada ramai sepupu tp yg plg rpt da 2 org.yala sbb kmi ni lebih kurg sebaya.depa duadua form 1 so mmg geng abes r.tp,makin naik skola mngh aku cam x rpt dh ngan depa.depa dorg ja dok baik.aku cam dipinggirkan.nama depa alya ngan siti.siti sikit sikit 'alya..alya', alya pulk sikit sikit 'siti..siti..' aku?? sekoq pon x panggil.yes,cakapla aku ni emo ka,sensitif ka,jeles ka but the fact ya aku JELES,TERASA,EMO semua ada haihh.smpai skali tu tyme makcik aku surh msk ns goreng pon depa buat dorg jaa.then,makcik aku srh aku tlg depa sikit,tp depa mcm ...mcm..x bg aku buat skali ja..and tyme tgh goreng nasi tu depa blah WHAT THE HELL??? hampa tau dak aku trasa nak mamposss.sbb tu la kdg2 aku mcm jauh dr depa sbb aku x mau aku trasa.ahh..awat la aku crita bnda alah ni.and kpada sapa2 yg baca ni especially izzah /dina/zimah jgn tanya aku psai bnda ni atau ungkit unless aku yg crita kat hmpa



ok nak ngadu lagi ni..aku kdg2 cam x suka tgk muka aku....yes,aku tau Allah yg cipta aku camni and aku kna hargainya.but,ni slh aku sendiri..sapa suruh x jaga muka.aku rasa SANGATTT RENDAH DIRI.rasa segan macam mana tauu.tgk muka org lawa mcm Najwa Jalil atau Zetty.
depa lawa kott.aku bukannya nak aku ni lawa ka apa tapi...at least a better face,i hope.
ah mampos r,aslkn tadak sapa kacaw aku CUKOPP. kbye


tgk mmt ni,dok bajet ensem pa tau..



and ni gambaq raya aku.serious bajet + cover gilaa








Older Post | Newer Post