LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
ASSALAMUALAIKUM...KUM....KUM
Wednesday, December 28, 2011 | 9:23 PM | 0 BlackWhite

Ya Allah,sakit pala aku mangadap bnda ni.seriyes,pening pala gilaa kott.mau taknya,aku bukak laptup aku ni dari kol 7 smpai la skrg. tp aku adala stop sat nak mandi,masak kat laki aku,CR tu,pastu bagi anak aku,CR Junior, makan nasik beriani hasil tangan aku..HAHA, hat tu aku tipu.aku dok tgh 10sion wat literature lahh.bnyakkkk saaanngatt weh.buat mcm suma kluaq pmr*wanii,sabaqqq sabaqqq,satgi laki hg lari bru tau.
tapi aku bukannya fokus untuk capai kejayaan kat hw aku pon.sat aku bukak fb,sat aku bukak blog,sat dok pi cari lagu.sbb tu la keja aku lambat siap !! (ni secret kita tau tau,toksah dok gatai abak kat mak aku) LOL,meme nmpak sgt aura2 nak jadi pelajar cemerlang.meh tepuk tgn kat aku.wohoohh,terasa glemer la plak XD


atoiii,awat la payah sgt nak cari movie kat internet.hat aku takmau tgk,belambak sgt mcm crita lucah 2 tu dan yg seangkatan dengannya.aku nak tgk AKU BUKAN TAMBII,eh silap, AKU BUKAN TOMBOYYYY! sapa ada link dya,mai pas kat aku.so aku pon tengoklah Kum Kum The Movie. pagi2 ni aku brani r tengok.tu pon ada adik aku.kalau dakk,urmmm,alamatnya terperaplah aku dlm bilik aku yg HAWTTT tuhh.







 btw,masa aku dok cari crita2 kat Youtube tu ,bnyak gila video plik2.haihh,apa motif depa hah? rakam benda2 'halus' tu then buh kat Youtube pastuh tayang kat suma org? apa hg dpt,weh.hg nak wat keja jht,buat sorg2 dah la weh...ni dakkkk....shok la nohh budak zaman la ni,boleh tgk bnda2 camtu FREE ja,jimat duet hampa kaaannn??!! anyway,aku bukan jenis camtu okehh,yg ieeuww ieeuww tuu. yuckss,geli aku  :PP





Older Post | Newer Post