LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
in war with you!
Saturday, December 24, 2011 | 6:08 PM | 0 BlackWhite

 err,hai

kalo aku tanya hampa,brapa rmai org dlm Malaysia ni hisap rokok,rasanya brapa ha? God knows it la kan.tp stkat aku buat pemerhatian la kan,boleh kata dalam 75% like that la yang tak merokok.see,belambak gila and bersepah merata-rata.toksah dok buat peqak la weh tgk org hisap rokok.nk cari? senang ja...pi la pasar malam ka,kedai2 kopi tepi jalan tu,jamban(aduhh,ada jugakk spesis ni).dekat lorong2 gelap and terpencil tu lagilaa.siap plus dadah lagi.haishh,tension aku pikiaq.well,congratz naa YAHUDI coz berjaya buat mcm ni.apa?bangga habeh la tu? pi kat ag r,hempuk mauu.

dear smokerS,

before that aku nak tanya,apa yg best sgt hah merokok tu? what,kau nampak KULL? LOL,stupid people will say that.sumpah weh,hg x nmpak KULL lgsung.yeaa,maybe kgkawan sekepala hg ckp mcm tu,but others?? kayy,fainee...apa benefit hmpa merokok hah? oh ,lupa kita akn dpt penyakit secara FREE scara LIVE kaann? wohoo,gempak lah ! fuhh fuhh,apa best ka tgk asap tu keluaq.alohh,apa susah.kalau hg nak sgt tgk asap2 tu.maybe hg berkenan sgt kott tgk asap tu mcm yuh besfren,JIN kann. ha,aku da satu cdgn.apa kata hg lunggukan sampah2 yg bnyk tu dpn rumah then hg bakaq.aku taktau whether cara tu bagi hg excitement yg x terhingga.benefit dya,hg boleh tlg mak hg permudhkan buat keja2 tu.


well,yeaa aku tau skunk ni yg hisap rokok bkn ja org tua,i mean dewasa.wehh,sekolah rendah pon ada kott.sekolh mngh lagi la! mana skolah takdak sapa hisap,abak mai sat.tunjuk kat aku,kalo ada meme aku tabik spring ah.wa caya sama luu habeh.but,,takdak kan.HAHA,wehh sekolah sbp pun ada lahh.waaa,MAJU GILAA NEGARA KITA NI KAN.hurmm,takpala.aku bukannya boleh buat apa apa nk mghlang hmpa semua dr merokok.ikott suka hati hg lah.aku tau mmg PAYAH SGT nak berhenti kan.but,ni semua bergantung pada betapa kuat iman hampa.dahh,diammm.




                                                  I HATE YOU LIKE A BAD SONG,BEBEHH







Older Post | Newer Post