LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
merantau lagii?
Sunday, December 4, 2011 | 11:40 PM | 0 BlackWhite


assalamualaikum and hyehyehye :)

beb,tadi ayh aku wat announcement.know bout what? derr,my dad sad 'mlm ni,tpt pukul 12 malam,KITA NAK PI MELAKA,SO PACK BARANG SIAP2...' LOL,aku taktau la betul ka tak sbb kengkadang ayh aku bukan boleh percaya sgt.tapi kalau betul, THANKS A LOT MAK.haha,ya la sbb merajuk sat sbb abah takmau bawak pi mana2.and a MILLIONS thanks to my adek that currently sebut ' abahhh,boring la dok rumah,jom pi mana2' :DD . jerkk,aku bru ja boleh pegang laptop ni sat.nasib baik zakuan x buat perangai,nk guna lama lamaa.kalau tak,mmg dya dapat pelempang cap ikan jos la dari aku.yea,aku tau aku SUPERB KAKAK :) jgn malu2 puji aku

IANGRYWITHHIMMUCHMUCHMUCH,

well,hampa sakit hati tak kalau tyme kita bru bukak laptop and baru ja nak type "facebook" than your adik mai buat muka kesian mintak nk guna laptop?! yea,so thet me.kot la adik aku tu nk buka pelajaran ka takpa gak macam aku ni *muntah darah.tp takk,he just want to bukak youtube yang aku x pernah bukak (owh,trustt me! XD ) and bukak upin ipin dan kawanhell dgn bobi boy.kayy,fainee.mmg la aku lyn gak crita 'org mtg' tu but then kat tv sudah la bro.ni smpai kacau aku buat 'assignment penting' ,sudah bikin guaa panas banyak ni.

( TGK GAMBAR DI ATAS DAN SILA BUAT MUKA NAK BELASAH) AUWW,I APPRECIATE IT SO MUCH :)

eh,sapa beli berita harian hari ni?? kalu tak baca r.ada gambaq pakwe aku . WHAT,TU PAKWE KAU? e'eh silap laa.sorry to say but pakwe aku much much handsome dari pakwe kau.silap la tuu...aigoo,cuba renung lama lama.ha ha,kan aku dah kata pakwe aku takdak taik lalat tepi mata tapi kau ada,kan kan. kesian CRISTIANO RONALDO aku ni...ishishish...HAHA,WTH kan?!

okeylah,dah lps rindu kat blog n IZZAH,MANA I PUNYA BANNER YANG HOTT TU? :D
k,bya.salam

ps:// just get a BAD SAD NEWS, ADIK KHAIRUL FAHMI CHE MAT, meninggal dunia.TAKZIAH DAN AL FATIHAH :(







Older Post | Newer Post