LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Not Againn!?
Tuesday, December 27, 2011 | 11:23 PM | 0 BlackWhite
assalamualaikum ...

actually ni post aku yang kedua hari ni.aku rindu kawan aku lah

weyy,aku taktau kenapa,tapi aku nak sgt jumpak hg.dengaq suara pon jadilaa.nak labell  aku apa,ikot ska hati hg la.tapi,seriously...aku rinduuuu sgt kat hang.ucapan aku bukan murah tau.ya,maybe sbelum ni aku pnh rasa mcm ni,tp tak se....se....semacam ni.pliss,kalau aku ada buat salah,aku harap hg maafkan aku.kalau boleh aku nak tanya :-


                        awat hg tak contact aku lansong??
                awat hg tak msj aku langsong??
                awat hg tak tanya khabar aku langsong??

                awat hg tak amek tau pasai aku langsong?? 

   skali pon dah cukuplah untuk aku.tapiii,hg tak penah pon.wehhh,jgnla buat mcm ni kat aku.

YA ALLAH , aku boleh gilaa kalau mcm ni lama2.aku harap paling koman pon,sblom pmr ni,hg wish la kat aku.aku tau aku sapa.... x layak kalau nak dibandingkat ngan hang.macam langit dgn bumi ja kaann?! aku ada dengar prgai hg dah makin berubah sjk masuk skolah mngh.kenapa haaa? i miss the old you.yg selalu senyum,tau pasal hukum2 agama,menghormati perempuan.tapi.....WHY ****** .









hg tau dak,tadi aku chat ngan sedara hg pon dah buat aku ketaq.jantung aku berdegup cepat nak mati,walaupun tu bukan hg.aku brhrp sgt,kot -kot la sedara hg panggil hg mai chat ngan aku ka...tapi dakk.aku tau aku cuma berangan sorang aku.buat mimpi yang aku tau takkan jadi real. wehh,sedih lahh.
takpa lah..aku tak kesah.apa yg aku harap,hg bahagia dgn hidup hg...haha,aku ingat lagi,duluuu.kita penah rapat kan.rapatt sangatt.then,taktau idea gila mana maii,tiba2 kita kapel.tyme tu god knows how happy i am.aku bahagia gilaa.tapi sat ja.sbb lps tu aku bru tau,kapel tu dosa.so,kita brake.walaupun aku mcm takmau ja,tapi nak buat camna,aku takmau tanggung dosa...and now,hg nak kawan ngan aku pon payah.

ah,otak aku serabut!

aku harap sangat2 hg akn ubah prgai hg .jgn rokok2 lagi tau.takmau ponteng2 dah tau.jgn kacau pompuan2 dah tau.siapa la aku nak suruh hg ikut ckp aku kan,tapi,I'M HOPPING :(





Older Post | Newer Post