LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
You're the reason I smile :)
Friday, December 30, 2011 | 6:26 AM | 0 BlackWhite
ASSALAMUALAIKUM DAN HAAAIIII :D

so,hows your day? I hope it's a cool day for you. HAHA,awat aku dok bajet speaking taktau.actually,mlm ni aku nak p senamrobik dgn mak dkt 1 tempat ney.kira mak aku slalu p r...but then,aku rasa malas gila. malas tu mmg sinonim dgn aku kan . better aku dok umah, wat omwek.BHAHAHAHA, ya lettew. heh,adek aku dok tgk My Girlfriend is A Gumiho dgn bunyi yg sikit pnya kuat. haishhh,ni rasa nak tgk jaa.satgi tak jadi lak.lek lek...dugaan tuu.



btw, lastly habeh gak crita Tentang Dhia. so, tak yah la aku dok buang masa dok dpn tv tyme2 maghrib plak tu.heshh,depa ni ponn.masa x strategik lgsong.nasib baikk best.kalo dak,mmg crita tu masuk longkanglahh.

smlm lak,aku x sempat tgk coz ada hal sikit. tyme tu lahh pakwe simpanan aku, Greyson Chance nak text aku pulokk. so, aku kena lah layan dya.kang merajuk,tak jadi pulak dya nak bawa aku p Amarika tuhh...
*dreaming bolehh. then,malam smlm aku pon bukak r kat Youtube.pnya la nak tgk crita ni.hehe,naseb ada,kalo dak....then3,sampai la part2 sedih dya,aku punya la dok tahan takmau nanges.yeaa,fainee.mmg aku tak nanges.alaa,cuma bergenang air mata jaa..lek r. XD



GODD, SEKOLAH SEKOLAH SEKOLAH...haihh, tak larat dah nak dgr perkataan tu. hari ni JUMAAT, PASTU SABTU, AHAD, ISNIN DAN 'HEAVEN' DAY COME. gila bak aii,aku tak sedia lagi. PMR, plis jgn mghantui aku!! wehh,omwek x siap g, baju tak iron lg,brg tak pack lg, otak ada kat laptop lagi,hati ada kat rumah lagi.... aduhh,cenna ni. fuhh....... fuhh,maremkupurumataakajiiiarimugamsengg, bagila aku dpt 8A.....fuhhhhhhhhh*gaya bomoh sambil senyum cam hapa g. 

weh ****** . hg dok bajet hg hawtt pa tau. kawan sendiri hg takmau tegok.mmg belagak nak mati r hg ni. fainee,mmg aku dok slalu stalk hg..aku tau gak hg mcm x friendly tara mana pon. tp,padaa r.. haishh,nasib bek aku berkenan kat hg,kalau dak,dah lama aku mencarut aihh.dah x larat nak tegok dah laa.satgi kantoi hg tau pulak yg aku mint kat hg.hurrmmm,nak buat cenna kan.org tu dah lupa kwn dyaa..kbaii lah












Older Post | Newer Post