LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Sometimes I wish....
Monday, January 2, 2012 | 2:39 AM | 0 BlackWhite
ASSALANUALAIKUM

dear stalkerS,  :)

Hello! Myspace Comments




so,aku dgn kuasa yang ada pada aku,aku nak ishtiharkan,seluruh warga remaja yang bermukim di asrama....
ESOK,HAMPA KENA BALEK ASRAMA NOHHH! AKU CEK SATGI SAPA TAKDAK,TIBAII PUNKUQ HAMPA TAUUU!! heheeeee~ sori spoilt mood,tp kesah apa aku

so,aku dgn tak kemas brg pa g,mmg EXCITED GILAAA, wehh. hahh, tak sabaqnya aku nak ambek PMR,stay up malam2...apapun,aku harap aku akan dpat yg terbaekk lah nnti,InsyaAllah :D

anyway, for this yer , aku hope sgt yg,


  • PMR,8A dlm tgn
  • Jadi sorang budak yang x serabut dahh, lebih matured*aceceeey*, anak solehah, budak yg rajen study
  • Takmau dah fikir 'faking lev' , semua2 tuu..
  • Solat tak penah miss , + solat sunat segalaa + puasa sunat + baca Al - Quran , Yasin selalu
  • Lebih bersifat keperempuanan dan lembab lembut, *eheee* sopan dan sgala yg berkaitn dengannya
  • Takmau dah 'gossssiiiippp' nihh.DOSA WEHHH XD
  • Aku tak nak cakap dah benda2 yang merapu,menyakitkan hati orang


tuu ja,,tapi taktaula kod2 ada lagi kaa..not all things we can share,rite?!


and,,AKU HARAP DALAM DUNIA NI TAK PENAH ADA CERMIN COZ I HATE TO SEE MY UGLY FACE, DAMNNNN :((

and and,aku nam mintak maaf kepada segala rakan fb,blog,sumaa lahh yang aku penah terkasar bahasa..or maybe ada post aku yg menyakitkan hati mcm pasai, rokok, belen..i'm sorry,i'm just saying,kayy.
last word, pray me for PMR,okeyy :)


*ceit,asal entry aku ni mcm ....mcm....entah pape g.HAHA,kayy lah.lps ni aku maybe jarang update coz aku dok asrama dan banyak keja(wekkk) . tp fb, DIHARAMKAN AKU NAK SENTOH,OKAYY.KALAU NAMPAK AKU ONLINE FB,SILA TEGUR! NAK MAKI PUN SUKA HATI MAKPAK HG LAHH*








Older Post | Newer Post