LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ordinary Girl Stands For Perfect Boy?
Thursday, May 31, 2012 | 10:08 AM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum readers sekalian alam,



Entah angin belah mana mai rasuk aku suruh aku tulis, tp,aku mmg nak tules! Act,aku nak mengadu,crita macam macam macam, tp , suma ni pasai AKU la,,nama pon blog aku kannn. Okeyh,let's start our journey : D . Eh sat sat,sebelum tu,aku nak gitau yang tak semestinya suma bnda yg aku habaq 100% btol.hilangla privacy aku cemtu, cewahh!

A month kat hostel plus kelas FOKUS (lbey kurg mcm kels tmbhn r),mmg bnyk menda aku dpt.Lots of CRIES, HAHA, BIG EXPERIENCE btol lahh.then, 1 bnda yang seriyes ta leh blah btol,is when aku nangis..yea,aku, Syazwani, bdak rock kental, nangeh berhingus-hingus ( oh,sungguh hiperbola di sini yaa ), and ia brlaku in front of everyone.WHAT THE .....IS IT?? not depan suma org kat dunia ni..just in my class ja.ya,biasalah tu kan....hurmmm. aku taktau cenna aku boleh jatuhkan air kat empangan mata aku ni, but bila laki Put3 mcm tengking ( aku taktau nk describe dya mrh ke apa..but,for sure,it's not a JOKE kann? ) . oh god ,terkejut,terkaku,tekedu,suma aku rasa.sori arh,aku takdan nak tahan. then,dya stail ketaq r. HAAAA,TAU PON TAKOWTT,INGAT AKU NI KERASSS SGT KE HA? WEY,HG LUPA KA AKU PON POMPUAN GAKK!! but smpai skrg dya x minx maaf lg and tak ckp lgsong. p kat ag r...


one more thing,is when my MARUAH JATUHHH. aku mmg bijak habes r!tu la tgn tu gatallll sgt tules tu apa crita. let's the words tell you, alkisahnya,aku bukak chatbox facebook.then aku tules r kat dya , ayt dya lbey kurg mcm aku tgh confess perasaan kat dya..but,aku taklah tekan Enter sbb ...gilerr r nk send kat dya. suddenly (ehemm,,,,) kwn aku yg lain yg kbtuln aku tgh chat ni hntr msj,so aku nk bls r.then without conscious,aku tertekan Enter. Ya Allah, tyme tu mcm nak naik giler arh. darah suma pakat dok serbu muka takkira r white blood cell ka , red blood ka, platelet and so on.tempurung lutut pon mcm dh nk terburai, muka peluh meleleh - leleh *errrrrrrrgh*. pastu aku sireyes taktau nk wat pa,then aku tros ckp lbeyh kurg camni "SORI SORI,SILAP TULES,ABAIKAN YAA". yesss,mmg dya percaya kannn?!


ARGHHH,FEDUPP GILA


KAYY TU JELA AKU NAK MERAPU MALAM NI,KBAII




Older Post | Newer Post