LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Heartstrings
Sunday, January 27, 2013 | 8:37 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum :)

So, based on the drama that i watched, i find that ....... * cesss,ko ingat ni bhgian literature zaman pmr ke kau nak jwb cenggini*

Keke, so currently, aku dok tgk drama ni. Sumpah best. Actor, actress dya pon not bad.. Yea, it's PERFECT :) A ku pon tak tgk habeh lg.tp, brdsrkan apa yg aku dh tgk, it's about satu kolej muzik, lebey kurg camtu r. Girl ni ( Park Shin Hye ) amek jurusan muzik tradisional since datuk dya ni mmg org kuat muzik2 tradisional ni and dya pon mmg dh terbiasa so dya pon mmg minat r..And the hero ,Yong Hwa * CN Blue uolls! * ni bdak muzik emmm.....aku taktau nak describe mcm mana, tp lbey kurg muzik moden gitu r.. Yong Hwa ni ada band dya called The Stupid ( the name.... WHY ???? WHYYYYY ?? )  and well, mcm crita Korea la...dya ni srg menjadi rebutn anak gadis zaman kini *apakahh*  dya ni mnt sorg professor kolej dya..waitt,,professor okay!! and beza umur depa adalah 12 tahun! but, still dya mint gila thap jebon r kat professor dya uh.. tp professor dya rijek dya. well apa kelas wanita bercintun dgn budak, tak matang okeyyy! *aku plak yg lebehh -_- * in the same time, Shin Hye, dsbbkan dya kalah dlm betting whether tradisional or moden muzik lg best, so dya kna jadi HAMBA FOR A MONTH kat Yong Hwa tu..gilerr,mula2 dya frust gak r..tp lps tu syiok r..gila x best jd hamba mmt hensem. HAHA .mende la otak kau ni..

Haiiiiiii uolls :D


So, tgkla kalo free. *ouhh,patutla kau tak stadi,,dok mghadap bnda ni ghupenyerrr* (kdgrn suara mak dari blkg) k, jkjk. Act, crita ni taun lps pnya ..Lama dah..cuma aku takdan nk tgk..bru taun ni free sikit *kepala kau!! haha,kbaii wassalam :)


Older Post | Newer Post