LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ehemmm, err....hai
Tuesday, August 13, 2013 | 7:21 AM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum :D

Ommo ommo, lamanyaaaaa aku x menulis.Hehe,padahal,tiap hari buka ja blog...tp, x mnulis pon.Almaklumlah,takdok sapa baca.Hukhuk, k sedih, blog tak hot.Haha, bajet giler kuasa infinity uh! So, td dok blogwalking blog kengkawan aku, n tetiba TERasa nak menulis...Tulis je la,,,,tunggu g? Hmmmm ( tgk jam ) ekceli kan kan, aku dah promise dgn diri aku..nak...emmmm...nak.....emmmmm....nak.......emmmm *sila terajang* hiksss,,,aku dh janji nk ttp laptop tpt 10 malam....tp skunk dh pkul 10.11 pm. Mungkir janji lagi.hmmmmmmmmmmmm,mmg patut diterajang......

So, how yours Ramadhan and Syawal (krek...krek...krekk) kfine takdak sapa jawab. So, crita jelah pasal aku...Hmm,bulan Ramadhan yer.....hmmm, not bad.aku x tinggai pon.. sehari pon tak.. siriyes !. k,adala sekali tu puasa yangyok tp ada sbb tau...hikhik.kang aku puasa jd haram plak.tp, the best part is every week in Ramadhan,kitorang kami bleh balek umahhhhhhhhh! Yabedabedolllllllllllllllll, Wuhuuuuuuuuuuuuuuuii  XD
and during Syawal, aku blk kampong about seminggu.Perghh lama siot,naik boring kambeng2,ayam2,ngan lembu kebo,beruk sekalian alam  tu tgk aku. k lah k lahhh,aku dh blek umah ni haaaaa  :P , puassss?! Tapi,,hmmm,spnjg dok umah tok aku,,,SAKIT HATI MELANDAAAA WOIII. tu malas blk kampong lama-lama...sbb....sbb....takpalah . keep in heart sudahla..uhuk uhuk....  :(  kbai,mls dh nk tulis 


Older Post | Newer Post