LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Anyeonghasayoo yo!
Wednesday, November 27, 2013 | 12:20 AM | 0 BlackWhite
Hai Assalamualaikum :)

Lama gilaaa akuuu takkkk tulisss dekatttt blogggg kangggg?? Haha, act .mls nak tulis kay. So, whatsup uolls! Have a nice day while reading my blog okeyyy! ......... Krik krik krik........ Haha, so how cutiS ? Aku? Ahah, tunggu g? Berfoya foya ah dgn laptop neyh..Buku? huhu, untuk in4mation hampa suma la kan, aku baca kot buku, wat hw sikit...tp, brapa kali aku buat tu boleh dikira dgn jari r. Ah . Benci .

Aku taktau nak brainwash kot mana dah. Biasanya tyme mlm2 nak tidur, aku akan set dl diri aku, ESOK AKU DETERMINE NAK STADIIIIIIII.AKU TAKMAU MAINMAINNNN. But then...keesokan harinya,


aku main main. aku x stadi. aku tgk tv. aku jaga adek. aku tolong mak. aku sapu smpah. Eh,apsal mkin baik ni?

Haha, yg pstinya, sumpah start bulan 12 ni, aku akan berusaha sedaya upaya memerah keringat aku yang melimpah ruah ni untuk b e l a j a r .

Hope so...

Ok, skrg mari kita melencong dari topik di atas ni. Boring k? -_-
so, arini, 27 November 2013... means what? Gaji masuk? haha, officially fivers dah habeh SPM dahhh.Yea seronoknya m e r e k a.  B e n c i n y a   a k u . Kfaineee.

Btw, malam ni, ahaa OH MY GANU ! So ,jgn lpskan peluang ni untuk melihat artis kegemaran anda di kaca tv ! And one of the actor is Izzue Islam, dan tidak ketinggalan Zizan Razak ! OMG ! OMG ! *eh, sjk bila blog aku jd blog hiburan neyh..konfius -_- * Hihi, so uolls can catch it on Astro TVIQ okeyy! Malam ni on 9 lebih if I not mistaken .... Act, aku dh lama lyn OME ni. Best kot, humour + sempoi, and also kita bole improve BI kita! Hek eleh, wani, mcm la hg hayati sgt 'BI' tu.  # OME = Oh My English #

Ha , ha...ni aku ada satu cerita baik punyaaa. Untuk pgtahun hmpa lg, salah satu sbb aku mls nak stadi adalah kerana ini


                                                       

OMG bukan nak kata tpi mmg crita ni best gila thap kedarah zombi ! Eh?
Siriyes siriyes, x nyesal tau tengok. Mmg smart habeh hah. Asa unsur romntik, humur, sedih, marah and once aku mmg mghyati gila satu scene tu sampai jantung aku dub dab dub dab cepatla cepattt! Gila x menarik, dhla Lee Min Ho belakon, tmbh lg Shin Hye, tmbh lagi Min Hyuk oppa kawaiiiiii hihi. Ok, mmg best gila. Bapak ah romantik truksss Min Ho woi jgn memain!! kalau la aku ni shin hye....pffftttttt. Daydreaming .
Overall aku boleh crita, drama ni pasal cinta antara berbeza darjat ah. Ish, susah betol. Renyah gila. Hmmm..aku hrp x jd kat aku sudahlah. Mohan jgnla aku bekenan kat mamat kaya gila nak mati  -_-    . And relationship antara depa dlm crita ni sgt lah berbelit-belit.
                                                          


Apa pon mmg enjoy r . Btw, Min Hyuk oppa yg omeyyy sgt tu berada di hujung sblh kanan. Ala, yg nama Chan Young tuu. Hiks. Gedik.

k tu ja. salam ( >.<)


Older Post | Newer Post