LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
De Down
Saturday, March 28, 2015 | 12:04 AM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum dunia (peh klise)

Since ada request untuk post, so y not kan hahaha. Lagipun aku mmg dh rncg nk menulis arituu lagi sbb nk luahkan bertapa ke'down'an yang aku rasa.

ok, beside sebab result spm n scholarship yg aku dh tulis kat entry sebelum ni, aku rasa down sebab aku fail test jpj. ok act, test qti sekali wuwuuu~. know what tyme aku qti aritu cg aku kata aku sepatutnya gagal. GAGAL k. tp entah aku xtaula mmg suma cg kat tmpat mmndu aku main bantai ja bagi lulus. yeahh im sucks. so masa jpj ari rabu aritu, even aku dah tanam konfiden banyak2 dalam diri, suruh relax apa suma, still hati kecilku berbisik (cewah) , aku akan gagal. aku mesti akan ada wat silap pnya.

and hell it comes true. aku dok gatai p belaga tembok kt bawah tu arghhhh. tros fail on the spot la .
idk kenapa aku bleh fail kat situ padahal im the best at side parking dri parking L tu arghhhh lagi sekali. haihh fail aku bleh trima g.yang aku takleh terima kena bayaq lain laaa.ha la xkan retest free plak kan. haishhhhhhhhhh satgi keluaq pelik2 lagi dri mulut aku haaa. so officially aku fail dkt bahagian dalam litar.

ok jom masuk bahagian jalan raya plak.

haa ni pon turn sucks jugak. aku jadi blur kat bahagia gear. dengan xbrapa ingt jln lagi.....aku dpt jpj x grg. tapi ............... dingin huhu. aku xdanla nk usha muka dya sgt,tp skilas lalu nmpak segak gak r plus dya muda g. tapi tu laaaa,,,,,,dinginnnn jeeeee.hmm nasib hensem haha.so bila dah habes test, dya blah camtu jah tak habak result aku.tpi aku spnjang aku dok drive tu dengaq gak la dya dok buat bunyi hembus nafas macam x puaih hati. org kata pa,mendengus......haaa try buat tgk haha.

so bagi la result aku kat cg, yg tunggu kat meja tu. aku tnya la cg tu aku pass x bahagian jln raya. pastu dya gtau aku just retest untuk bahagian dalam litar. aku macam wadefak. aku rasa aku patut fail bahagian jalan raya jugak sbb aku tau aku trok sgt.pastu xkan aku nk bangkang kot. tapi hati besar aku mgtkn aku mmg x pass.cg tu maybe silap tgk kot. so balik tu, aku gtau la ejen tmpat aku tu pasai bnda ni. pastu dya kata nnti dya check len r kat aku. tp bhagian dlm litar mmg indeed fail la

ah aku benci bila pikiaq aku kna p sana balik. aku kalo bleh nk jadikan jpj ritu last time aku jejak sana. tpi kena pegi lagi arghhhhhhhh

ok dh aku nk chow .xlrt dah huhu.


Older Post | Newer Post