LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
si pemalas
Sunday, November 1, 2015 | 12:05 AM | 0 BlackWhite

Hai dunia.

currently mood aku ialah : feeeling soo stupid. i dont know whats wrong with myself. suma benda yang aku buat suma tak kena. And I hate myself. Akrahu ana jiddan ( erk apakah ). im now getting older,,rambut pon dah bnyk gugur ( ciss.,tu sebab hg tak reti jaga rambut. huks ). but still me is being me. the older me. arh bila masa aku nak berubah jadi lebih baik. i hve promised to myself nak berubah, siap kemain lekat notes bagai, tpi still cemharemm im still like this.u hve already 18 la wani. kamon kamon be more matured laa. jgn di takuk lama haish.

aku dah ada lesen kereta. tapi aku takut nak bawak. ish bukannya takut sgt nak bawak,,,tapi aku ni jenis mcm tak fokus and aku taktau sgt rules jln raya and above all, aku tak ingat sgt camna nk bwk kereta. how r u gonna expect me to drive if aku keep blur mcm ni huhu. im zoo zadd. u dont hve any idea betapa aku nk pegi merata naik kereta ke mana sahaju aku mahu (hek eleh).

Tapi to be honest, aku agak malas nak bawak. ah sudah wani, suma benda malas.

FYI, sekrang ni aku cuti sem , before cuti tu. aku punyalaa mghrp cuti ni dt kerja.dapatla duit. maka dapatla beli baju. tudung, mkn mknn yg aku xprnh mkn(sbb mhal sobs) ,buku fixi bebanyak. jajan (eh mknn lagi hmm) tp hprn hnya tinggal hrpn huhu. kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tgh hari . eh betulla perumpamaan ini . ~~~~ aku cari dan cari tp smuanya sih tidak mmrlukn org. ok act takla cri kat bnyk sgt kedai..and cari pon only for 1 day. malas pulak aku nk keluar

ok nnti aku smbg cerita seh



Older Post | Newer Post