LOVE THE WAY YOU ARE
BlackWhite?



assalamuamalikum♥

Bersabar dan redhalah dengan sebenar-benarnya...
Ikhlas di dalam menghadapinya....
InsyaAllah, membuah ketenangan pada akhirnya... ♥


Round-Round



Story About pic
Square-Square



,


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
2016
Thursday, December 31, 2015 | 8:35 PM | 0 BlackWhite
Nahh u guys prcaya x aku dh 19? lol aku lagi la haha. so during my 'sweet 18' xde improvement pon pd diri aku/huhu sedih kan

so next week dh nk balik uia tu. haah uia yg tercinta tu lah.so this sem stay pj lg. not going to move to gambang pon.act lega n susah hati la jugak.lega sbb xla jauh gilee n still boleh shopping sbb u know kl belambakk haih mall (yeayy). but susah hati sebab shopping tu lah buat duit banayk habis T.T huhu and act mmg nak la merasa bilik baru kt gambang tu tp xpela hukhuk.bukn rezeki lg

so bila flashback balik life as student sana, my first sem, rasa mmg bebas gile ah. waktu free mmg sua hati ko ah nk wat apa2. ko nk tido mcm mayat, lepak smpai 2 pg, main lrt (eh), usha laki hensem (pfftt jk), round mid kl sentral 3 kali haa suka hati ah.thats y kena pndai jaga diri ah.pandai bahagi masa nk study, lepak, tido haa centu. *puihh sembang kencang ahh goyang pokok2 sekeliling

andd haritu go hiking 2,3 weeks before habis sem.hmm rasa la keluar peluh sikit.sebab nya setiap petang mmg lepak dlm bilik je.x riadah lansung doe. tu la ashik rasa weak ja bdn uhuk uhuk. btw lama dh x hiking (ceh mcm la sllu hiking) tu rasa sengal2 bdn je haha.

next sem will be hectic for me.aku baruu je susun jadual next sem td haha.mmg pack sket ah dr kwn aku yg lain. sebabnya? hahh aku xpass arab.shit ah nk pikir lg duhh.org len dah boleh leklek.aku ni still nk trhegeh2 nk bljr lagi. nk hapaii lg ni aku mlaihh aaa huhu sedih aa.dak ya lani lg sedih sbb kwn sama sem dulu ramai pass.aku kena sambung lg.grrrr~tp xpala. maybe ada hikmah huhu (ayat nk sedapkan hati)

so tu ja kon benda nk ckp.tetiba rajin plak nak tulis huhu.kbai



Older Post